du har mail...

Vad gör man när man kollat fejjan, bilddagboken, allas bloggar, aftonbladet, expressen, DN, nåt youtube, studieförsäkrat på CSN, web-tv på SVT, fejjan igen, bilddagboken igen, helgon, spanat och snokat en TREDJE gång på fejjan och bilddagboken?

Jo! man kollar FC! (First class, mailsystem på skolan blablalbla...)
Och det är nästan så jag hoppar av lycka när jag ser att den röda flaggan indikerar ett nytt mail i klassmötet.
Sen inser jag att det är JAG, Caroline Johansson, som skickat mailet till min egen klass tidigare idag.
KUL.
Nu stänger jag av.
gnatt.

dröm

Nu är faktiskt inte Carroe den enda som kan drömma om lalabarba-bloggen.. Jag har nämligen också gjort det. Den här gången handlade det dock inte om några konstiga bokstavskombinationer (som jag verkar ha en tendens att dela ut till folk i drömmar, jag har ju faktiskt gjort det en gång) utan själva kommentarsfältet.

Jag hade varit i en biljakt (daaah), var på väg mot motorvägen, så jag skulle kunna sticka därifrån för alltid, när jag plötsligt krashcar in i en bergvägg. Allt detta leder mig såklart (dah igen.) till att kolla om jag fått några kommentarer i bloggen på mitt senaste inlägg. Men hör och häpna vad förvånad jag blev när det stod 0 i kommentarsfältet. När jag sedan scrollar upp och ska läsa Carroes senaste inlägg har hon tydligen fått 547 kommentarer den senaste timmen.

Men det var ju kul, tänkte jag.

Resten har jag förträngt.

hysterisk människa

ja ni vet alla vem jag syftar på. Mig själv såklart. Jag har nyss haft ett hysterisk sammanbrott, då jag upptäckte att jag inte bodde ensam här i min lilla lägenhet. Jag delar den med hur många andra som helst. Och de tillhör alla samma familj....Tribolium destructor! Mjöööölbaggar!


En mörkbrun och avlång (5 mm) skalbagge som äter mjöl- och grynprodukter. D. De kan vandra i rör mellan lägenheter. Har en mjölbagge väl kommit in i ett kök kan den lägga hundratals ägg som kläcks till små gula larver för att sedan bli skalbaggar."

"Den är väldigt duktig på att ta sig in i tätslutande förpackningar."

JAG VILL KRÄKAS!

lonely mother...

Lyssnade nyss på trailern för Ensam Mamma Söker.

"Johanna vill träffa en kille som är ren och fräsch"

Den meningen får mig att undra om pappan till barnet som hon nu är ensam mamma till var smutsig och ofräsch??


ren och fräsch??

moneymoneymoney...

idag var jag på systembolaget med en kompis. Denna kompis handlade och landade på över ÅTTAHUNDRA SPÄNN.
jag vill inte ens tänka på de ynka små futtiga kronorna jag äger.
Jag vet inte hur detta på nåt sätt skulle vara intressant, jag ville bara poängtera att det finns ett stort glapp där...

over and....

helt allvarligt..

Bilddagboken verkar ha en ny annons på en av sina annonsplatser. Ni kanske kommer ihåg den vinkande tjejen? Den otroligt intressanta annonsen där någon står och vinkar i typ en nanosekund vilket upprepas, gång på gång... hela tiden.

Nu har de tagit in en ny annons som gör mig minst lika irriterad varje gång jag loggar in på bdb (som vi insatta säger)...


Kan någon vänlig själ förklara för mig vad de här meningarna är tänkta att säga? Visst, köp guld och bli bättre. Men "Fler Guld, Starkare - Köp spelet guld, bara goldsender.com"? Varför!? Vilket språk har de direktöversatt det här från?

Och en sak till. Något som nästan är ännu mer irriterande är att de använder stora bokstäver i början av vissa ord, när de har kapitäler! KAPITÄLER! STOR BOKSTAV!

Men aja, nu fick de ju som de ville. Mer reklam.


9-18

Linje 18 mot Farsta Strand, sex vagnar.
så säger de på tunnelbanan när man ska åka hem till pappa.
Fast i hela mitt liv har jag trott att de har sagt
9-18 mot Farsta Strand, sex vagnar.

nie arton, linje arton. ganska likt tycker jag. ganska känppt verkar mor min tycka.

RSS 2.0