bokstäver och det..

Visst, jag gillar bokstäver. Men saknas det inte något? Ett mellanting mellan stora och små, versaler och gemener! Och kom inte och säg att kapitäler eller liknande fyller denna funktion, det är inte sant och det vet du.

När jag skriver saker som "dam dam dam" vill jag ha tre olika storlekar på dessa, utan att behöva använda mig av olika teckenstorlekar. Det funkar liksom inte så bra med "dam dam DAM!". Det blir så fel.

Jag vet att det här inte är lätt gjort, men alla typsnitts-ritare där ute, börja rita ett mellanting, nu nu NUUU!!!!


släkten är värst...

Vi har varit på visit till min morfar idag. Under middagen som intogs på en av Delsbos lokala pizzerior kommer en av morfars bekanta fram. Morfar berättar att han är morfar till oss och att vi är hans barnbarn. En stund senare utspelar sig följande konversation mellan mig ochm in morfar.

morfar: nej vad är det jag säger, jag är väl farfar till er??
carroe: haha, men du är ju morfar, du har ju bara en dotter.
morfar: jaa, just det.
carroe: farfar kommer du nog aldrig att bli. (han är trots allt 81 år gammal)
morfar: höh! det kan jag väl, karlar är produktiv länge dom!
carroe: ja du får väl ge dig ut och fria då
morfar: ja, jag måste hitta nån som är lite yngre.

Då börjar jag fundera.. Han hade alltså tänkt skaffa barn vid 81 års ålder, kanske mer. Då blir han alltså pappa igen. För att han ska kunna bli farfar krävs det ju en del saker.
1: Han måste få en son
2: Sonen måste producera ett barnbarn, annars är man ju inte farfar
3: han måste hitta en mor till denna son. Och hur länge kan kvinnor få barn egentligen?? Han måste iallafall hitta en kvinna som är MIIIINST 30 år yngre.

men inte ens tidsramarna håller. han är ju trots allt född på den tiden när en limpa kostade 52 öre, ett körkort kostade 70 kr och en cirkusbiljett kostade 3,50

klimatförändringar


De här "näckrosöarna" presenteras som ett förslag till var klimatflyktingar ska bo. Jag tycker öarna var fina, och alla vet ju att fina saker måste byggas.

lalabarba barbalala blablabla

 

Vem är hon tänker ni.
Hon är vi säger jag.
Hon är grunden i hela allt. "hon är grön och tycker om musik" kommer jag ihåg att linus en gång sa.
Jag tänkte förresten bara säga att jag hoppas att ni har det kul, alla våra trogna läsare! allihopa! varenda en av er trogna kära läsare vill jag hälsa till. Det lär väl inte bli så svårt. vi kan ha bloggfest i mitt badkar nån dag, jag lovar att vi får plats :)

rostat bröd

Smart smart smart säger jag bara. Mamma har köpt ett sorts bröd som jag aldrig ätit förut. "Fazer Rostis" är rik på fiber och har inga kanter!!! Jag hatar kanter och slipper i och med det här brödet det. Det är sånt där ni vet två skivor på varandra så att kanterna blir liksom ovan- och undersidan, som det finns många av. Men det här är till för att rostas (som är det godaste sättet att äta bröd på).

Jag orkar inte organisera upp det jag skrivit ovan, jag måste äta bröd med ost och kaviar nu.

RSS 2.0