disney

Disney är något jag gillar väldigt mycket, i alla fall så som det var under dess bästa period.

Lejonkungen, Aladdin, Skönheten och Odjuret med flera är såklart favoriterna. Nuförtiden har Disney inte så mycket roligt att komma med. Kanske beror det på att man var mellan sex och tio år när filmerna hade premiär som man gillar dem så mycket? Visst kan tecknat vara bra nu också, men knappast som för 13 år sedan.

Lejonkungen


En bra Disneyfilm slår ju faktisk ALLT. Bra musik, bra dialog, bra tecknat och framförallt en jättebra story! Inget trams om något konstigt djur som bor på någon ö vid namn Hawaii med någon om heter Lilo, eller var det Stitch?

Allt är dock inte bara trams med Disney, som man skulle kunna tro. De flesta citat går faktiskt att använda även i vår vardag för att lätta upp stämningen. När någon frågar "Hur ska vi göra?" svarar man givet med ett svar ur Lejonkungen; "Det enda vi kan göra.... Är att lämna lejonklippan!!!".

Ge fler tips på Disney-citat som går att använda lite här och där tack! Och den som skriver något om någon ny Disney-film med konstigt namn får spö, av någon stark.

Kommentarer
Postat av: Frida

Liiinus, jag håller med dig... Disney höll högre klass förr. Disneyfilmer är så bra :)

2008-03-16 @ 22:04:50
URL: http://friida88.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Tack Linus :)

2008-03-18 @ 18:07:47
URL: http://friida88.blogg.se
Postat av: Nala

"Det skulle bli så kneppt"

2008-03-20 @ 13:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0