ägg, igen.

Idag köpte jag massa ägg. De nya fick byta ut de gamla äggen som gått ut för lääänge sen. "Vilket slöseri" tänkte jag när jag skulle kasta alla ägg. Men så kom jag på vad som skulle göra det hela bättre.

Jag öppnade fönstret och kastade smidigt ut ett ägg på gatan. Det gick sönder. Det var länge sen jag kände mig så nöjd.

bra Carroe. bra!

Linnea säger följande:
-Det här kan vara en av mina absoluta favoritfilmer! (håller upp en DVD)

Efter en sådan kommentar finns det en massa saker man kan säga. Carroe väljer följande följdfrågor:

-Har du sett den?

-Jaaa
Är den bra?
-Jaaa

reklam

Sånt här kan jag verkligen störa mig på. Länge!

I en rekam för tandkräm/munskölj eller vad det nu är säger den som berättar om produkten såhär:

"För Aquafresh är din mun fantastisk!"

VILL DE KÖPA MIN MUN, ELLER VAFAN!? Trodde man skulle sälja saker på reklamer, inte annonsera om att få köpa munnar att testa sina produkter på...

to pee or not to pee and when?

varje varje gång jag går hem, så händer det. Hem från skolan, hem från stan, hem från linnea. Vart som helst ifrån. Eller kanske inte varje gång, men när det väl händer så är jag iallafall påväg hem. ELLER när jag är påväg in på hemköp och ska handla. Då måste man springa till mcdonals. Det ska ni veta kära vänner, mcdonalds är närmaste stället att springa till om det skulle hända inne på hemköp.
Men om det händer när man är påväg hem, då börjar det bli som allra jobbigast ungefär när man är vid åkervik/tågstationen. Då vet man inte vad man ska ta sig till. Så går man ett tag till, och liiiider, och inser att det är ännu mera kris. Sen när man ska öppna dörren blir det ännu värre. Den sekunden man gör valet mellan hissen och trappan blir det ännu lite jobbigare. Sen finns det två scenarior. ETT: hissen har aldrig någonsin förr gått så sakta. TVÅ: varje trappsteg är en jävla pina och man måste utveckla en studs/hopp-gång uppför trappan för att klara sig.
sen måste man gå som en as-stressad pingvin genom korridoren, eller springa i vild panik.
Men sen kommer den. Belöningen. Satisfaction!


image17

conan

För någon vecka sen såg jag på Conan O'brien. Han hade en gäst som visste massa onödiga saker, och enligt honom är fjärrkontrollen till tvn det mest bakteriefyllda föremålet i hemmet. Det tycker jag är äckligt. Jag tror aldrig att jag "dammat" av en fjärrkontroll...

MKVhappenings

För ett tag sen hade vi tenta på kursen Masskomunikation. Innan tentan hade vi en föreläsning, och vår kära lärare Kristoffer  gav ett fruktansvärt bra exempel på hur man frambringar total tystnad och förvirring.
- Jag tänkte bara inleda med att fråga er: Hur har NI uppfattat den subjektiva objektivitetens paradox? tystnad....
tystnad...
tystnad...


I samma kurs hade vi även en annan lärare, Susan, som stod vid tavlan och hysteriskt ritade nåt som såg ut som en korsning mellan en komplicerad insekt och en helikopter SAMTIDIGT som hon försökte förklara en teori SAMTIDIGT som hon talar om för oss att hon inte vet vad hon ritar. OCH pratar engelska och svenska samtidigt. Hysteriskt!


I kursen som vi har nu kostar boken 600 spänn. 500 om man letar på rätt ställe. Och man vill ha den i nyutgåva kostar den ETTTUSENETTHUNDRANITTIO kornor. även det hysteriskt!
Sen kan man göra som Carroe och Linnea och beställa United States edition när man ska ha European edition. Men då kan adlibris få för sig att skicka Carroes men inte Linneas. Linnea hinner avbeställa, men inte stackars Carroe. DÅ får Linnea låna en bok gratis! och Carroe får köpa en för 300 kr. MEN! frakten går på 120 spänn. PLUS! Carroe måste ju betala frakt för TVÅ böcker! Bittert som fan.

Åh de var de och de var de.... so long på MKVhappenings-fronten.
/CArrro SUNDSVALL.... CArrro SUNDSVALL!

gammalt och äckligt

Varför blir allt så äckligt? Något som är jätteäckligt är det sista som blir kvar ur dryckesförpackningar, till exempel det sista ur mjölkpaketet eller den sista juicen. Här nedan ses läsk från i helgen, i alla är det precis så lite kvar i att det känns som det blivit gammalt, äckligt och alldeles äckligare!

image16

Jag förstår att man kan dricka detta, men att även tycka det är gott!? Det är bortom mitt förstånd. Det skulle dock KUNNA gå att dricka fortfarande, eftersom det ändå är rätt mycket kvar, men när läsken börjar närma sig stället där flaskans fötter går ihop... då blir det som att dricka skit.

Jag hatar när det blir över.

fan vad laimt.......

vet ni vad Lalabarba-crew gör idag?
Hemtenta hela dagen.
Så nu vet ni hur vi spenderar vår fredag, från 8-17.
Och vet ni vad som är tråkigare än att göra hemtenta?
Att läsa det här inlägget.
Vi har kommit överens om att inte skriva såna laima (lejma) inlägg.
inlägg av typen. Idag har jag ätit en banan.
Föreläsningen var tråkig.
Ikväll blir det film.
det här är dagens outfit.
Så nu vet ni det.

Och en sak till! NU har jag lagt ner tid på att skriva en massa ord här när jag egentligen borde besvara frågan om mediernas makt över tid, vilka faser och vad som kännetecknas.

Så läs nu mitt laima (lejma) inlägg och begrunda. eller dyl.

/ Carroe barroe

xena...

Jag har pinsamt nog (endast påå grund av mina sov-vanor) börjat kolla på xena krigarprinsessan ganska ofta. En kväll skulle jag sova hemma hos Linnea, och hon har samma sena vanor som jag.
Hon skulle packa så jag kikade på Xena under tiden. Linnea kom med en del protester mon hon fick gilla läget helt enkelt.

-Carro, du kommer påverka mig så jag kollar på det här.... suck. Eller nej! det är dåligt, jag ska inte se...
10 min senare...
- Boom, boom, voom, hon är ju skittuff! (ljudeffekter till när xena slåss)
image15

/Karåe baråe

RSS 2.0