raska fotsteg.

Det finns mycket i världen som ödslar viktig tid. Ett tydligt exempel på detta är att gå. Att gå helt enkelt, när man kan springa! Jag tänker ganska ofta när jag ser till exempel min husentré långt borta: "åh kan jag inte bara vara där nu".

En lösning är ju såklart att springa. Detta går ju inte att göra jämt, folk kan ju se. Därför får man ta till raska steg istället, det är ett bra mellanting. Så om ni någonsin ser mig springa hem eller springa till skolan så är det bara för att jag inte orkar vänta på att jag ska gåååå fram dit. Man är ju ingen snigel.

överlevnadstips #3

Det här med att koka ägg, som jag ändå gör rätt ofta, kan vara ansträngande. Ett tips jag hade tänkt dela med mig av idag lyder som följer.

Stå inte och titta på vattnet när det precis ska börja koka. Det börjar ALDRIG koka om man gör det.

vi nollar!

Vi nollar. Nollorna nollas. Det är nollning.

Carro är general, jag fadder. Eftersom vi inte ens har tid att äta (jag åt middag senast i söndags...) har vi inte heller tid att blogga. Nu tog jag mig dock tid eftersom Storcaps, kvällens aktivitet, inte börjar förrän om 35 minuter! Så nu måste jag laga och äta middag på den tiden.

Imorgon fyller jag år förresten. Mathias i min klass, som också fyller år imorgon, bjöd mig på kalas! Men eftersom jag har ungefär två timmar på mig att fira min  e g e n  födelsedag tackade jag nej. Under de två timmarna kanske man ska gå till systemet, för sakens skull...

Fotnot: Nollningen är grymt kul, men också minst lika krävande när man går 08.15-17.00 massa dagar...


Uppdatering: Det är 20 minuter till Storcaps börjar. Mackor till middag - bäst! (synd att de gick ut i förrgår bara, och att det inte finns tid att handla mat.

mobilladdare

Jaså, för några månader sen hade jag TRE Sony Ericsson laddare här hemma. Min egen, Karins samt Tobias laddare trivdes alla i min lilla lägenhet. Men nu... nu är alla bort. Till och med min egen.

Laddareeeee! Kom tillbaka.....

RSS 2.0