fejjanDet verkar som att Karin går mot strömmen. De flesta väljer att visa ansikten på facebook, Karin lägger fokus på nåt helt annat ...


Carro logotyp


ÄH

Dåliga på att uppdatera? ÄH!!!

Linus logotyp

Fuffens?

Har ni märkt att Giralfred (giraffen i vår header) har lagt på sig några kilon på senaste? Kolla magen!!!
Crew logotyp
Gulle är gulligast

Idag när jag och Linus gick hem från affärn så träffade vi Gulle. Han är den gulligaste lilla vackra kråkan jag sett. Och när vi ropade efter honom så följde han efter oss, ibland gick han på villovägar men då fick man ropa lite strängare så var han på rätt spår igen. Vi kan ju iallafall låtsas att det var så. Och ni skulle bara veta vilka moderskänslor jag hade i min kropp när jag började fantisera om att han helt plötsligt skulle göra sig själv tam och följa med oss hem. Gulle är gulligast!
Jag har försökt rita ett porträtt ur minnet, och det är ganska på pricken likt hur han ser ut.


gullegullgull


(kramar från gullegrisen)
Carro logotyp
Turban Outfitters senaste

Här ser ni ett utbud av Turban Outfitters senaste kollektion. Det är ingen turban, men det är ju vanligt att företag breddar sina marknader nuförtiden.Linus logotyp

huvudbonadens dag


Idag leker jag att det är huvudbonadens dag. Först muslim, sen nunna, nu turbanes.
Nån dag ska jag starta en butik som heter Turban outfitters.

turbanCarro logotypsöndag - live

10.46: Linus vaknar. Usch vad ljust det är på dagarna. Surfa.
10.55: Linus. ÄGGMACKOR!!!
11.56: Linus. Nu ska jag skala äggen jag inte orkade skala för en timme sen. ÄGGMACKOR!!!
12.18: Och vilken dag det har varit! Nu blir det lite sova, ny vecka imorgon! Godnatt! Tack alla fans som följt oss idag!

livebloggning, för oss lite coolare

Hej.

Vi har fått så många requests (0) om att vi ska blogga mer om oss själva på senaste tiden att vi bestämt oss för att liveblogga, redan nu på söndag. Ja du läste rätt! Hela söndagen från det att vi vaknar till dess att vi går och lägger oss kommer du kunna läsa vad vi gör. Det kommer bli jävligt hjärndött, men det är ju coolt som bara den.

(förresten vet inte Carro om det här än. kanske säger det till henne imorgon.)

Exempel på hur det kan se ut:

12.13: Linus äter ett äpple.(ungefär som Facebook/Twitter, men coolare)
Linus logotyp

eurovision

Ja... Alla känner vi väl olika inför kvällens semifinal i Eurovision.


Linus logotyp

praktisk lösning

Visste ni att om man trycker ner en av "bubblorna" på läsklocket på McDonald´s så blir det lightläsk? Sant, väldigt sant.

Linus logotyp

fylleslag

Nej inte riktigt fylleslag alls faktiskt, men jag hade rubbe-torka.
Ikväll var jag hemma hos Karin, nykter, medans övriga sällskapet vinade, det var väldans trevligt faktiskt.
Jag satt bredvid Linus i soffan, som vände sig till mig och sa: "märker du att jag blir fullare och fullare hela tiden?" Jag svarade att jag faktiskt inte märkte det, han verkade vara på en bra nivå bara. Sekunder senare vänder han sig mot mig och skelar med ena ögat och ser så djävulskt full ut. Jag bröt ihop i en skrattattack och ack jag skrattar fortfarande. Definitivt min kopp te.

Nu är ligan på stadshuset och letar coola reklamare, själv sitter man här och hänger. Jag tror jag kanske ska lägga mig och sova med mina två täcken, en filt och sex kuddar ... Det blir så när man fryser och känner sig ensam, nåt sorts sällskap måste man ju ha i sängen.

Carro logotyp


dessa telefonförsäljare

Idag ringde en telefonförsäljare till mig. Jag svarade för en gångs skull. Samma nummer har faktiskt ringt ungefär varje kväll i typ två veckor, så det kanske är något viktigt ändå? Det visar sig att det är SJ. Konversationen löd ungefär såhär:

SJ: Hej, jag ringer från SJ:s kundtjänst!
Jag: Hej.
SJ: Stämmer det att du är Linus Holmberg?
Jag: Ja, det gör det.
SJ: Vad bra, då ska jag berätta för dig att du som är medlem i SJ Prio nu får prova på vårt nya förmånliga erbjudande.
Jag: Okej...
SJ: Så, gå gärna in på hemsidan och ta dig en titt under Prio-avdelningen. Där finns det informationom erbjudandet. Det var allt för mig, ha en trevlig kväll!
Jag: Okej, det ska jag. Hejdå!

Är det bara jag som tycker det där var det konstigaste som någonsin hänt mig i telefon? Eller tycker du också det? Va?

Linus logotyp

listen up!

Om ni har tråkigt nån dag så kan ni gå in här, söka på "Katja" och lyssna på hur det ska uttalas. Ett sant nöje. Andra ord som man kan passa på att lyssna på är cockerspaniel, ande, stortå, Aladdin och Barbara.

Carro logotyp


bojje och börjeIdag förstördes min världsbild. Hur många visste egentligen att Börje heter Börje och inte Bojje?
Vore det inte väldigt logiskt att döpa två fåglar på havet till nånting i stil med Kaj och Boj!? Sånt finns ju vid vattnet. Men varför Börje?

Fan.

(grattis Karin, du hade väldigt rätt)

Carro logotyp


ansiktsboken

Mitt hat mot Facebook växer större för varje dag. Inte nog med att alla människor man känner sitter och gör quiz i oändlighet (ärligt talat, när du gör ett quiz som heter "Är du en hård eller mjuk person?" så bestämmer du dig såklart innan vad du är och svarar därefter på frågorna.. trots det envisas du ändå med att publicera det uppenbara resultatet, VARJE GÅNG!!!)... Men jag har börjat störa mig på en till sak, och detta gäller inte alla förbannade quiz. Ni som taggar folks KROPPAR på foton!!! Hur svårt är det att tagga någons huvud? Det är väl klart att man drar musen över personernas ansikten när man vill veta vad de heter, inte deras jävla mage!

Sluta göra quiz, sluta skicka piratinbjudningar och sluta tagga folks magar!

Happy thoughts... happy thoughts...

Linus logotyp

skit, kul?

Kan ni alla låtsas att det här blogginlägget är skitkul? Jag har nämligen inget att skriva, och då är det kul att låtsas istället.

Linus logotyp

stäng stänga stänkt

Igår när Linus inte ville svara i telefon nån gång så skickade jag följande sms:
"Hej Pucko! Har du stänkt av telefonen?"

Jag undrar vad som är mest anmärkningsvärt: Att jag inte kan stava till stängt eller att Linus inte märkte nåt när han läste sms:et?


Carro logotyp


ha ha ha har den äran

när Karin fyllde år så sjöng vi för henne, mer än en gång. Flera flera människor var vi som sjöng. Senare på kvällen så berättade hon för en vakt att ingen sjungit för henne ...
... det var ju inte sant.

Men vet ni vad som hände när jag fyllde år? Sent på kvällen i krogkön berättade jag för Linus att ingen sjungit för mig ...
... och det var sant.

Carro logotyp
RSS 2.0